logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Campania “Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul”

Info membri

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany impreuna cu Moldova Mall lanseaza campania “Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul!”, actiune ce isi propune sa ajute 50 de copii cu posibilitati reduse din satul Liteni, comuna Belcesti, cu rechizitele necesare la inceperea noului an scolar.

Initiativa nu este la prima editie, colaborarea dintre Moldova Mall si Fundatia Bethany intr-o astfel de campanie avand deja o traditie de 3 ani. Daca in anii precedenti rechizitele si hainutele oferite de ieseni au fost daruite copiilor cu dizabilitati, anul acesta campania vrea sa ajute copiii din mediul rural.

“Bunastarea copiilor de la Scoala Liteni din comuna Belcesti este una din preocuparile prioritate ale fundatiei noastre. Vara aceasta s-a lucrat intens la renovarea si reabilitarea salilor de clasa alaturi de partenerii nostri de la Habitat for Humanity Comanesti si compania Delphi Iasi astfel incat anul scolar care sta sa inceapa sa le aduca copiilor bucuria de a invata in conditii mult mai bune! Ne propunem sa completam aceasta bucurie cu un sprijin in rechizite si hainute pentru acei copii care se confrunta, in familiile lor, cu probleme materiale. Cu alte cuvinte, prin tot ceea ce facem, vrem sa creem toate premisele ca acesti copii sa mearga la scoala si sa aiba cele mai bune rezultate! Ne bucuram de colaborarea constanta a Centrului Comercial Moldova Mall si speram ca un numar cat mai mare de clienti sa raspunda pozitiv campaniei noastre!” a declarat doamna Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Campania se va desfasura in perioada 9 – 26 septembrie 2013 la parterul centrului comercial Moldova Mall din Iasi si are ca scop sa sensibilizeze cat mai multi clienti ai centrului comercial si nu numai, cu privire la dificultatile pe care le intampina acesti copii si familiile lor in pregatirea pentru anul scolar care urmeaza.

Asadar, oamenii care vor vizita Centrul Comercial Moldova Mall in perioada urmatoare sunt invitati la un gest de generozitate. Fie ca vor dori sa doneze un ghiozdan complet echipat, o uniforma noua, un caiet sau un set de creioane, fiecare gest va fi profund apreciat de copii.

“Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul” este un indemn adresat tuturor iesenilor, prin care Moldova Mall, impreuna cu Fundatia Bethany doresc sa atraga atentia asupra situatiei copiilor mai putin norocosi din mediul rural ce nu se pot bucura pe deplin de dreptul lor la educatie. Prin acest proiect ne propunem sa acoperim nevoile pe termen scurt ale acestor copii si sa invitam persoanele interesate, pana pe data de 26 septembrie, sa contribuie la pregatirea unui copil pentru a merge la scoala in conditii minime. Pentru aceasta, am pregatit o zona de donatii amenajata langa Info Point parter, unde cei ce vor sa se implice pot gasi informatiile necesare despre beneficiarii proiectului.“ au declarat reprezentantii centrului comercial Moldova Mall.

Te-ar putea interesa și...

Distribuie