logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Castigatoare ale Premiilor pentru Excelenta in Asistenta Sociala 2014

Info membri

Suntem extrem de fericiti si cu mandrie va anuntam ca Andrada Miron, colega noastra, este castigatoarea Premiului pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminarii/minoritatilor in 2013, in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala 2014.
Andrada face parte din echipa Fundatiei Inocenti din 2009, iar in prezent este asistent social in cadrul fundatiei si coordonatorul Programului privind sprijinirea integrarii scolare si sociale a copiilor romi.
De-a lungul activitatii sale in cadrul Fundatiei, a contribuit la succesul programelor noastre si a imbunatatit viata a multi copii si familii de romi, pe care programul nostru ii sustine. Totodata, Andrada a contribuit la cresterea succesului Olimpiadei Inocentilor, organizand si coordonand cu succes, an de an, un numar tot mai mare de voluntari si activitati pentru acest eveniment special dedicat copiilor cu dizablitati.

Andrada merita toata aprecierea noastra, nu numai pentru ca este un excelent profesionist in meseria sa, dar si pentru ca este o colega minunata si un membru valoros al echipei Fundatiei Inocenti. O felicitam cu drag din toata inima pentru binemeritata recunoastere!
 

Totodata, o felicitam cu mare drag si pe Oana Clocotici, pentru castigarea premiului cel mare al acestei Gale: Premiul pentru asistentul social al anului 2013. Oana este asistent social in cadrul IOMC A. Rusescu din Bucuresti si un bun prieten si sustinator al activitatii Inocentilor. Suntem foarte norocosi sa o avem pe Oana alaturi de noi, ca membru al Consiliului Consultativ al Fundatiei Inocenti. Oana este un exemplu excelent de profesionalism in acest domeniu si de-a lungul anilor a facut atat de multe pentru a ajuta mii de copii si familii. 

Felicitari Andrada si Oana!

Te-ar putea interesa și...

Distribuie