logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Fundatia Inima de Copil isi deschide larg portile

Info membri

Ii asteptam cu drag pe toti cei care doresc sa treaca pragul catorva din locatiile noastre, sa afle mai multe despre noi in saptamana 7 – 11 aprilie. Astfel, Centrele de zi din Galati, Pechea si Liesti, dar si Centrul Scoala dupa Scoala din Tecuci sunt dornice sa primeasca oaspeti, oameni care vor sa cunoasca activitatea pe care o desfasuram, copiii si personalul.

La centrele noastre de zi din Galati, Pechea, si Tecuci, zilnic 70 de copii  beneficiaza de suport la teme, activitati de socializare, dezvoltare abilitati de viata, o masa calda, ajutor material (imbracaminte, incaltaminte, rechizite, pachete cu alimente). De asemenea, la Centrul de zi Mihaela din Liesti, 12 copii cu dizabilitati beneficiaza de activitati de recuperare, socializare, terapie ocupationala si kinetoterapie.

Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, in activitatile directe sunt implicati 8 instructori, 2 asistenti sociali, 1 kinetoterapeut.

O mare bucurie pentru noi si pentru copiii din Pechea este ca Centrul de zi din comuna s-a mutat in casa noua! Astfel am reusit renovarea unui spatiu pus la dispozitie de Primaria Pechea, care asigura conditii optime de lucru pentru copii (2 sali pentru activitati educative, baie cu apa calda).

 Asadar, speram ca oricare dintre aceste centre pe care alegeti sa le vizitati sa va ofere o imagine clara despre ce inseamna serviciile sociale pe care le oferim, cine suntem, ce facem si cate lucruri am realizat cu ajutorul celor care au ales sa ne fie alaturi.

 Va asteptam!

Te-ar putea interesa și...

Distribuie