logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Caravana muzicala

Info membri

Pana pe 15 mai puteti vota proiectul nostru “Caravana muzicala” propus pentru finantarea oferita de “Petrom – Idei din Tara lui Andrei”. Prin acest proiect ne propunem sa facem o serie de spectacole cu ansamblurile artistice ale CONCORDIEI in scolile din Judetul Prahova: Orchestra Trandafirilor, Ansamblul de dansuri populare Taraful si Tobosarii CONCORDIA si sa sa aratam comunitatii pregatirea artistica la care pot ajunge tinerii si copiii nostril  şi rezultatele si efectele educationale ale muzicii.

Acestea concurează pentru finanțările Petrom în valoare totală de 200.000 de euro! Fiind singura ediţie de anul acesta a competiţiei, votul tău contează de două ori mai mult.

Ajută la schimbarea comunităţii tale. Alege proiectele preferate din fiecare domeniu şi votează-le până pe 15 mai. Ai la dispoziție 3 voturi, câte unul pentru a vota cel mai bun proiect de mediu, educație și dezvoltare comunitară.

Citeste mai mult http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla

Caravana muzicala” va multumeste !

MAI MULTE VOTURI inseamna MAI MULTE PUNCTE pentru proiectul nostru! Doar in cateva minute!

  1. Intrati la pagina competitiei accesand link-ul: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-caravana-muzicala-id-909-cmsid-65#featured-tab1
  2. Mergeti la butonul “voteaza si tu” (partea dreapta sus).  Pentru a va inscrie sunt cerute cateva date si numarul de telefon mobil. La acest numar veti primi un cod de identificare cu ajutorul caruia veti putea vota.
  3. Mergeti la adresa de e-mail si confirmati inscrierea prin link-ul pe care tocmai l-ati primit. In pagina care se deschide veti introduce codul pe care il veti primi prin SMS.
  4. Accesati “Voturile mele” –  “Voteaza” si apoi mergeti la acest link pentru a vota proiectul nostru: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-caravana-muzicala-id-909-cmsid-65

Proiectul “Caravana muzicala” poate fi gasit direct la sectiunea Dezvoltare comunitara,  localizare: Judetul Prahova.

Anul acesta s-au înscris în Idei din Ţara lui Andrei 389 proiecte, 182 din educație, 130 pe dezvoltare comunitară și 77 din mediu.

Te-ar putea interesa și...

Distribuie