logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

FONPC are un nou director executiv

Stiri

începând cu data de 1 septembrie 2014, ca urmare a detaşării pentru aceeaşi perioadă de timp a doamnei Daniela Maria Gheorghe, din partea FONPC, cu recomandarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice la Consiliul Europei, Divizia Drepturilor Copilului (Strasbourg) în cadrul proiectului “Să construim o Europă pentru şi cu copii”.

Roxana Ogrendil s-a alaturat echipei FONPC în urmă cu peste 2 ani, mai întâi ca voluntar, iar ulterior în funcţia de Coordonator Comunicare şi Marketing în cadrul organizaţiei. În trecut, Roxana Ogrendil a activat 8 ani în sistemul bancar românesc, ocupând poziţii de conducere şi 5 ani în domeniul comunicării şi marketing-ului.

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil FONPC este principalul interlocutor specializat al statului în vederea elaborării şi redefinirii politicilor publice pentru asigurarea bunăstării copilului din perspectiva drepturilor copilului, utilizând şi dezvoltând într-un cadru coerent şi comprehensiv experienţa şi expertiza membrilor săi. Prin intermediul celor 78 de ONG-uri membre, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale Pentru Copil reuneşte vocea a peste 200.000 de copii si parinţi, pentru ca drepturile copilului în România, să se bucure de respect.

Te-ar putea interesa și...

Distribuie