logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Școala a început în casă nouă pentru copiii de la Fundaţia Sf. Dimitrie

Info membri

„Anul acesta, luna septembrie ne-a adus mai multe bucurii decât în anii trecuţi, scrie echipa Fundației Sf. Dimitrie. Copiii s-au întors bronzaţi şi veseli din tabăra de la mare, am început un nou an şcolar şi ne-am mutat în casă nouă, într-o clădire albă cu flori la ferestre şi balcoane roşii, cu săli luminoase şi vesele şi cu o sală mare pentru activităţi”.

“Noua noastră casă se află pe str. Agricultori nr. 62 în sectorul 2. La aflarea veştii că ne mutăm, copiilor le-a părut rău după vechiul centru, cu ferestre albastre şi curte mare….. dar după ce au văzut noua clădire, au vizitat sălile de clasă, sala de mese şi cea pentru activităţi și au hotărât că le place şi aici.

Toţi au dorit să revină, după vacanţa de vară. Odată cu noua casă am primit-o şi pe Kuki, o căţeluşă veselă, iubită de toţi copiii. Acum, după mai bine de o lună de la schimbarea sediului atât noi cât şi copiii ne-am obişnuit cu noua noastră casă. Avem mobilier nou, sala de mese este mult mai spaţioasă, sălile sunt mai luminoase şi mai frumos amenajate. Cu ocazia începutului de an şcolar, toţi copiii au primit rechizite şi ghiozdane noi de la firma Sodexo în cadrul campaniei Dăruieşte un început de an şcolar fericit, desfăşurată de Asociaţia Stop Hunger şi de Mihai Cristian Bej. Pentru noi toţi este un nou început…. cu speranţe şi bucurii.”

Sursa: www.fundatiasfantuldimitrie.ro

Te-ar putea interesa și...

Distribuie