logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Conferinta Regionala Europeana ISPCAN 2015

Stiri

Conferința Regională Europeană ISPCAN din 2015 cu tema În Primul Rând Copiii! Răspunsuri Concertate și Intersectoriale la Abuzul, Neglijarea și Exploatarea Copilului este organizată de Societatea Internațională pentru Prevenirea Abuzului și Neglijarea Copilului – ISPCAN in parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale Pentru Copil – FONPC

Acest eveniment unic in România iși propune să atragă aproximativ 500 – 700 de profesioniști cu specializări diverse, în domenii precum: sănătate, juridic, psihologie, servicii sociale și educație, precum și servicii guvernamentale și neguvernamentale.

Caracteristica definitorie a conferintelor ISPCAN o reprezenta capacitatea acestora de a reuni o multitudine de profesioniști cu o abordare multidisciplinară și o perspectivă vastă atât la nivel regional cât și la nivel mondial în vederea prevenirii tuturor formelor de violență împotriva copiilor.Conferința va reprezenta un eveniment dinamic, stimulativ, in cadrul căruia ne propunem să căutăm împreună cele mai bune modalități de a proteja copiii de toate formele de violență, de a răspunde în mod corespunzător atunci când a avut loc un act de violență , precum și a  asigura și maximiza bunăstarea copiilor.

Împreună putem contribui la asigurarea respectării drepturilor copiilor și a bunăstării acestora. Și trebuie să o facem!

Așadar, în cazul în care doriți să susțineți o prezentare în cadrul Conferinței, vă invităm să transmiteți rezumatul până pe data de 10 Februarie 2015, accesând aici.  Pentru mai multe detalii referitoare la Conferința Regională Europeană ISPCAN, vă rugăm să accesați aici

În cazul în care doriți să ne adresați întrebări, va stăm la dispoziție, la adresa de e-mail:office@fonpc.ro sau la numarul de telefon 021.326.84.58., persoana de contact Roxana Ogrendil, Director Executiv – FONPC.

Te-ar putea interesa și...

Distribuie