logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Oportunitate de dezvoltare strategica pentru membrii FONPC

Programe

In cadrul proiectului Dezvoltare strategică pentru apărarea drepturilor copilului  pe care FONPC il derulează în prezent, vor fi selectate 30 de ONG-uri membre ale Federatiei care vor primi suport pentru dezvoltarea capacităţii organizaţionale prin planificarea de activităţi în acord cu competenţele şi resursele interne şi nevoile comunităţii. Va fi de asemenea inventariat şi consolidat potenţialului ONG-urilor membre ale Federatiei de a interveni în monitorizarea, evaluarea şi ameliorarea politicilor publice şi de a furniza servicii de calitate.

Pot aplica pentru a beneficia de activităţile proiectului „Dezvoltare organizaţională pentru apararea drepturilor copilului” organizaţii neguvernamentale care îndeplinesc urmatoarele conditii:

 

   Să fie membra a FONPC de cel puţin 1 an

   Să aibă în derulare cel puţin două proiecte la momentul candidaturii (furnizare de servicii şi/sau advocacy)

    Să aibă cotizaţia platită la zi (2013)

  Să fi participat la cel puţin unul  dintre proiectele FONPC în ultimii trei ani (Raportul alternativ 2013, Platforma Naţională pentru Educaţie, Acompanierea Naşterii în România, AUDIS etc) sau să fi participat (fizic, nu prin împuterniciţi) la Adunările Generale ale FONPC

   Să nu fi beneficiat de un alt program de evaluare organizaţională participativă / colaborativă în ultimii trei ani

   Să-şi exprime în scris disponibilitatea de a deveni resursă pentru alţi membri FONPC care vor avea nevoie de servicii de dezvoltare organizaţională

 Organizaţiile interesate să beneficieze de activităţile proiectului vor completa un dosar de candidatura care cuprinde:

  1. Chestionarul ataşat, completat
  2. Ultimul bilant şi raport anual al organizatie (2013)
  3. Dovada plăţii cotizaţiei pe anul 2013
  4. Declaraţie de disponibilitate pentru participarea la activităţile proiectului
  5. Declaraţie de disponibilitate pentru a deveni resursă pentru alte organizaţii membre FONPC

 

Metodologia de selectie este ataşată prezentului mesaj. Aşteptăm candidatura organizaţiei dumneavoastră pană la data de 06 iunie  2014, ora 14.00 şi sperăm ca împreună să ne dezvoltăm capacităţile şi abilităţile, spre binele copiilor pe care ii ajutăm.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine numai în scris, de la Adina Ovedenie, manager de proiect email adina.ovedenie@fonpc.ro.  

Te-ar putea interesa și...

Distribuie