logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Asociaţia Stea

Membri FONPC,Satu mare
Aleea Neajlov Nr.3, l.3, Ap.69, CP 440155
0261 711 618
asociatiastea@ahfsm.org
www.asociatiasteasm.ro

Asociaţia STEA este o organizaţie neguvernamentală care oferă servicii sociale copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 0 şi 35 de ani, din judeţul Satu Mare, a căror caracteristică comună este aceea de a se afla în dificultate (copiii şi tinerii străzii, tineri dezinstituţionalizaţi).

Misiunea asociaţiei este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil şi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociaţia Stea luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.
Scopul asociaţiei este de a sprijini integrarea socială, profesională şi familială a copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate. Acţionăm după principiul :

« Nu da omului peşte, ci învăţă-l să pescuiască! »

Echipa asociaţiei este constituită din 7 angajaţi şi un grup de 10 voluntari devotaţi. Din 2004, asociaţia STEA este un membru activ al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil cu sediul la Bucureşti.

Alte organizații

Distribuie