logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Fundatia Inima de Copil

Galaţi,Membri FONPC
Str.Furnalistilor Nr.2 , Bl.E1, Ap.28, CP800629, Galati
0236 312 199
office@inimadecopil.ro
www.inimadecopil.ro

Fundatia Inima de Copil a fost infiintata in Decembrie 1996 de un grup de voluntari romani din orasul Galati, Romania. Doreau sa ajute un grup de copiii HIV+ abandonati intr-un spital si cativa copii ai strazii.
Cu foarte putina instruire in domeniul social si avand la dispozitie doar putinele lor resurse personale, “voluntarii” au inceput sa schimbe in mod semnificativ vietile acestor copii neglijati si uitati. Imediat in 1996, 4 fosti copii ai strazii au putut sa locuiasca impreuna cu trei dintre fondatorii organizatiei. Pentru copiii HIV+ au putut sa inceapa sa stranga hainute, alimente, igienico-sanitare dar si sa mearga cu ei in parc, sa iasa in afara spitalului, si au vorbit cu ei despre sperantele si visurile lor de a locui intr-o casa adevarata.
In timp viziunea Inima de Copil a continuat sa devina realitate si numarul de copii de care se ingrijea si pe care i-a ajutat organizatia a crescut in fiecare an.
Astazi Fundatia Inima de Copil serveste interesele unei numar mare de copii si tineri. Inspirata de valorile, altruismul si compasiunea fondatorilor pentru cei in nevoie, Inima de Copil administreaza si implementeaza acum in regiune servicii sociale pentru copii si familii in nevoie, si este recunoscuta si respectata ca una dintre cele mai bune si eficiente organizatii care furnizeaza serviciilor sociale.

fundatia-inima-de-copil

Alte organizații

Distribuie