logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Participarea tinerilor

Stiri

Știu că unii dintre noi avem nevoie de mai multe amănunte și detalii pentru a ne implica într-o acțiune sau pentru a lua o decizie. Astfel, astăzi aduc în atenția celor care au nevoie de un impuls pentru a decide următoarea acțiune, câteva dintre impresiile celor care au participat la primul atelier – ”Cunoaștere de sine: nevoi emoționale și valori”.

Pe lângă beneficiul personal de autocunoaștere și dezvoltare de abilități pe care-l au această serie de ateliere, poți opta și pentru a intra în procesul de selecție pentru Consiliul Tinerilor, a cărui constituire este unul dintre  obiectivele finale ale proiectului: ”FORMA SCHIMBĂRII. Tinerii și FONPC – dialog pentru schimbare”.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 12 și 29 de ani și una dintre valorile tale este contribuția, hai alături de noi! Cu o prezență de minim 80% la ateliere/workshop-uri, vei putea intra și în procesul de selecție pentru a fi parte unul din cei 9 membri ai Consiliului Tinerilor. Ca parte din Consiliu, vei fi implicat în acțiuni de advocacy pentru îmbunătățirea cadrului legal/politicilor publice care afectează societatea civilă și drepturile omului/copilului și vei contribui la elaborarea Raportului alternativ care va fi transmis Comitetului ONU de la Geneva.

Departamentul „Participarea copiilor și tinerilor FONPC“ a fost înființat în cadrul proiectului “Forma schimbării” Tinerii și FONPC – dialog pentru schimbare”, derulat de Federația organizațiilor neguvernamentale pentru copil (FONPC) cu sprijinul financiar Active Citizen Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

”Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

@Active Citizens Fund Romania

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Te-ar putea interesa și...

Distribuie