logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Vești bune pentru Participarea Copiilor

Stiri

Vești bune pentru #ParticipareaCopiilor!

Continuăm activitatea în cadrul departamentului ”Participarea copiilor și tinerilor FONPC” și mâine, 10 decembrie, începând cu ora 16:00, ne întâlnim online în cadrul primului atelier de dezvoltare personală, care are ca temă autocunoașterea.

Vor urma și ateliere de dezvoltare emoțională, cognitivă, de dezvolatare de abilități pe public speaking și debate, de cunoaștere a drepturile copilului. Ne dorim să oferim uneltele necesare copiilor și tinerilor care vor face parte din Consiliul Tinerilor FONPC.

Dacă contribuția e o valoare pentru tine, hai alături de noi în acest demers!

Participarea TA duce la schimbare și transformare! Ca membru în Consliul Tinerilor, vei putea participa la activități de advocacy, de programare strategică și de luare a deciziilor la nivelul Federației.

Depatamentul „Participarea copiilor și tinerilor FONPC“ a fost înființat în cadrul proiectului “Forma schimbării” Tinerii și FONPC – dialog pentru schimbare”, derulat de Federația organizațiilor neguvernamentale pentru copil (FONPC) cu sprijinul financiar Active Citizen Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

”Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

Proiect: ”FORMA SCHIMBĂRII” Tinerii și FONPC – dialog pentru schimbare”

@Active Citizens Fund Romania

#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrants

Te-ar putea interesa și...

Distribuie