logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Convocator AG FONPC – Septembrie 2022

Stiri

CONVOCATOR

Ținând cont de dispozițiile Capitolului V. ORGANELE DE CONDUCERE ALE FEDERAȚIEI, lit A Adunarea generală din Statutul FONPC, membrii Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil - FONPC sunt convocați în data de 16 septembrie 2022, orele 10,30, în București, str. Occidentului, nr. 44, Sector 1, în vederea întrunirii Adunării Generale a Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil - FONPC.

Dragi colegi,

 

Am transmis email tuturor ONG-urilor membre ale FONPC din 2016, inclusiv celor care au fost excluși sau care s-au retras, deoarece din motive legate de instanțe, excluderea acestora nu a fost luată în calcul.

Ne cerem scuze dacă cei care au cerut retragerea vor primi acest email, însă suntem obligați să reluăm discuțiile legate de reactualizarea membrilor din 2016 încoace.

 

La ședința convocată mai sus, fiecare membru al Federației FONPC, prezent la Adunarea Generală, va fi reprezentat de reprezentantul legal al organizației membre sau de o persoană împuternicită de acesta, în baza unei împuterniciri scrise.

 

Pe ordinea de zi a ședinței Adunării Generale sunt următoarele puncte supuse dezbaterii:

  1. Prezentarea proiectelor FONPC;
  2. Alegerea membrilor Consiliului Director al FONPC;
  3. Probleme organizatorice;
  4. Diverse.

 

FONPC nu va putea asigura cheltuielile de transport, masă și cazare pentru acest eveniment.

 

Vă rog să confirmați prezența dvs la adresa de email: catalina.butincu@fonpc.ro, în termen de 10 zile de la transmiterea acestui email.

Vă mulțumim!
Echipa FONPC