logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Help to Help Ukraine - Intervenție colectivă

29 de organizații non-guvernamentale formează nucleul unei intervenții colective ce acordă sprijin integrat celor care fug din calea războiului, majoritatea femei și copii, care au intrat în țară confuzi și speriați, cu foarte puține lucruri asupra lor.

 

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) sprijină implementarea unui program rețea de suport pentru ca aceste organizații să colaboreze între ele și să poată susține nevoile reale ale refugiaților pe tot parcursul drumului lor prin România. Intervenția colectivă este posibilă prin finanțarea venită din partea confederației globale CARE și coordonarea locală a Fundației SERA România cu sprijinul CARE France și FONPC.

 

Pe această platformă vei găsi poveștile profesioniștilor în asistență umanitară și ale oamenilor pe care-i asistă. Te vom ține la curent cu victoriile, dificultățile și provocările întâmpinate pe tot parcursul intervenției și te vom ajuta să înțelegi mai bine importanța sprijinului și empatiei de care am dat cu toții dovadă în această perioadă și de ce contează atât de mult să continuăm.