logo-fonpc

Email

office@fonpc.ro

Telefon

0753 012 866 / 0753 012 896

Redirectioneaza 2%

Directionand 2% catre Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) contribui la promovarea si respectarea drepturilor copilului in Romania!

 

FONPC este principalul interlocutor specializat al statului în vederea elaborării şi redefinirii politicilor publice pentru asigurarea bunăstării copilului din perspectiva drepturilor copilului, utilizând şi dezvoltând într-un cadru coerent şi comprehensiv experienţa şi expertiza membrilor săi. Prin activităţile noastre de promovare, protecţie şi monitorizare a drepturilor copiilor, toţi copiii îşi vor atinge potenţialul maxim de dezvoltare!

Va rugam sa completati declaratia corespunzatoare tipului de venit obtinut in cursul anului 2014, cu urmatoarele date:

Denumire entitate non-profit: Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC)
Cod fiscal 10044934
IBAN RO38 INGB 0001 0001 2972 8916
Banca ING Bank
1. Daca anul trecut ati obtinut venituri numai din salarii: Se completeaza formularul 230_2014, “Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual”. La capitolul B, va rugam sa inscrieti datele FONPC
2. Daca anul trecut ati obtinut venituri DIN MAI MULTE SURSE (alte venituri in afara de salarii, de ex. drepturi de autor, venituri din chirii, cedarea folosintei bunurilor etc.): Se completeaza formularul 200_2014, “Declaratie speciala privind veniturile realizate”. La capitolul III, “DESTINATIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PEVENITUL ANUAL DATORAT”, punctul 2, “Sponsorizare entitate nonprofit” , va rugam sa completati cu datele FONPC. La mentiunea “Suma” nu este necesara completarea, calculul va fi facut automat de ANAF.
Formularul se depune direct la registratura organului fiscal de domiciliu sau se trimite prin posta, cu confirmare de primire. Data limita a depunerii / trimiterii este 25 mai 2015 (data depunerii sau a postei).

 

Multumim pentru contributia dumneavoastra la promovarea drepturilor tuturor copiilor!

Formulare tipizate

 

Descarca formularele tipizate necesare pentru redirectionarea a 2% din impozitul anual catre Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil.